2015 m. birželio 2 d., antradienis

Tess Gerritsen Pameistrys

Autorius:Tess Gerritsen
Pavadinimas:Pameistrys
ENG pavadinimas: The apprentice
Išleidimo metai:2012 
Puslapiai:368
Serija: Rizoli ir Ailz 2-oji knyga
Leidykla:Jotema
Lentynoje: Taip
   
 Mano vertinimas 3,5/5 
(1-nepabaigiau skaityti; 2- pabaigiau, bet nepatiko; 3-normali knyga; 4-patiko, rekomenduočiau; 5-Žiauriai patiko!!!)   

Aprašymas:

Žinau, kad nesu vienintelis toks žmogus šioje žemėje. Kažkur yra kitas. Ir jis laukia manęs...

Jau metus laiko Chirurgas uždarytas kalėjime, tačiau jo šiurpus šešėlis ir toliau persekioja miestą, o ypač Bostono policijos Žmogžudysčių tyrimo skyriaus detektyvę Džeinę Ricoli: netikėtai atsiranda dar vienas žiaurus nusikaltėlis, kurio žudymo būdas toks panašus į Chirurgo. Nejaugi vienas šaltakraujis žudikas mėgdžioja kitą?

Tarsi to būtų negana, iš kalėjimo pabėga Chirurgas, ir, žinoma, du talentingi iškrypėliai žudikai, meistras ir pameistrys, suvieniję jėgas pradeda medžioti sunkiausiai pasiekiamą grobį – moterį, kuri medžioja juos.

Mano komentaras:

Pagaliau, po 1.5 mėnesio turėjau galimybę paskaityti, ir išsirinkau ne ką kitą, o Tess Gerritsen "Chirurgo" tęsinį "Pameistrys". Lyginant su pirmąja dalimi, šiek tiek nusivyliau, nors ir labai greitai ir smagiai susivalgė knygutė, bet pabaiga nepatiko. Visą knygą įtampa augo, ir tikėjausi kažkokio ypatingo sprogimo, bet viskas labai paprastai išsisprendė. Nors iš kitos pusės pagalvojus, taip padaryta neatsitiktinai. Manau autorė nenorėjo, kad jos pagrindinė herojė dar karta taptu auka.

Ar skaitėte šią knygą? Ar patiko? Lauksiu jūsų komentarų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą