2015 m. birželio 27 d., šeštadienis

Tess Gerritsen Ledinis šaltis

Autorius:Tess Gerritsen
Pavadinimas:Ledinis šaltis
ENG pavadinimas:Ice cold
Išleidimo metai:2012
Puslapiai: 320
Serija: Rizoli ir Ailz 8-oji knyga
Leidykla:Jotema
Lentynoje: PDF


Mano vertinimas 5/5
(1-nepabaigiau skaityti; 2- pabaigiau, bet nepatiko; 3-normali knyga; 4-patiko, rekomenduočiau; 5-Žiauriai patiko!!!)

Aprašymas: 

Neplanuota žiemos išvyka į atokią kalnų trobelę tampa kraują stingdančiu košmaru, kai pasirinkę klaidingą kelią, Bostono medicinos ekspertė Mora Ailz ir jos draugai įklimpsta į bėdą.

Jie atsiduria toli nuo namų ir pagalbos sniegu užverstuose Vajomingo kalnuose. Ieškodama pastogės nuo šalčio, Mora su bendrakeleiviais aptinka keistą ir nuošalų visiškai vienodų namelių kaimą, kuris atrodo tarsi būtų per naktį ištuštėjęs. Tačiau apleistame kaimelyje apima nuojauta, kad Mora su savo draugais galbūt yra ne vieninteliai žmonės jame.


Mano komentaras:

Tai pati geriausia Tess Gerritsen skaityta knyga!!! Dabar kai jau pabaigiau Ricoli serijos knygas (neskaičiuoju naujausios kuri tuojaus pasirodys) drąsiai galiu teigti, kad Ledinis šaltis yra geriausia! Moros ir jos pažįstamų draugų išvyka tampa tikru košmaru. O aprašyta taip meistriškai, jog neįmanoma atsitraukt, o dar kas be ko buvau velniškai įbauginta, panašiai kaip žiūrint gerą siaubiaką. Skaitydama išėjau į kiemą parūkyt (žinau, žinau nesveika:) )ir man buvo baisu:D Logiškai suvokiu, kad tai tik knyga, bet atrodo visi nervai organizme buvo įtempti ir pasiruošę grėsmei. Super! Norėčiau dar kažką panašaus perskaityti. Gal kas rekomenduotumėt kokį gerą siaubo romaną?

 Ar skaitėte šią knygą? Ar patiko? Lauksiu jūsų komentarų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą