2015 m. birželio 27 d., šeštadienis

Tess Gerritsen Tylioji

Autorius:Tess Gerritsen
Pavadinimas:Tylioji
ENG pavadinimas: The Silent Girl
Išleidimo metai:2013 
Puslapiai:352
Serija: Rizoli ir Ailz 9-oji knyga
Leidykla:Jotema
Lentynoje: PDF

Mano vertinimas 3/5
(1-nepabaigiau skaityti; 2- pabaigiau, bet nepatiko; 3-normali knyga; 4-patiko, rekomenduočiau; 5-Žiauriai patiko!!!)


Aprašymas:  

Kiekviena nusikaltimo vieta turi savo istoriją. Kai kurios iš jų neleidžia užmigti naktimis. Kitos persekioja sapnuose. Vienoje iš jų išvydus kraupų vaizdą, Žmogžudysčių skyriaus detektyvei Džeinei Ricoli teks patirti ir nemigą, ir košmarus.

Prieš devyniolika metų Kinų kvartalo restorane per beprotišką šaudymą, pasibaigusį savižudybe, žuvo penki žmonės. Viena moteris, susijusi su tomis žudynėmis, tebėra gyva – tai paslaptinga Rytų kovos menų meistrė, žinanti paslaptį, apie kurią nedrįsta prasitarti ir kuri vis dar gyvuoja Kinų kvartalo šešėliuose. Dabar ši moteris tampa gilaus ir negailestingo blogio taikiniu.

Tirdamos nusikaltimą, į kurį įsipina šiurpūs senovės Kinijos legendos atgarsiai, Džeinė Ricoli ir Mora Ailz turi pergudrauti nematomą priešą ir perprasti, į ką nukreipti negailestingo šimtmečių senumo kardo ašmenys.

Mano komentaras:

Visiškai neįsimintina knyga. Pabaigiau prieš dvi dienas skaityti,  o dabar pamačius viršelį teko pagalvoti  "o apie ką ji buvo?" Nelabai sužavėjo siužetas, gan lengvai nuspėjamas. Aišku, skaitant Ricoli serijos knygas iš eilės būtina buvo perskaityti ir šią, bet jei nežadate skaityti jų visų, tai šią knygą galite drąsiai apeiti.

Ar skaitėte šią knygą? 
Ar patiko?
Lauksiu jūsų komentarų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą