2015 m. birželio 11 d., ketvirtadienis

Tess Gerritsen Dvynės

Autorius: Tess Gerritsen Pavadinimas: DvynėsENG pavadinimas: Body doubleIšleidimo metai: 2013 
Puslapiai: 368
Serija: Rizoli ir Ailz 4-oji knyga
Leidykla: Jotema

Lentynoje: PDF

Mano vertinimas 3/5
(1-nepabaigiau skaityti; 2- pabaigiau, bet nepatiko; 3-normali knyga; 4-patiko, rekomenduočiau; 5-Žiauriai patiko!!!)
Aprašymas:  

Daktarė Mora Ailz ant teismo medicinos ekspertų stalo vieną dieną išvysta moterį, iki intymiausių detalių panašią į save. Dar labiau sukrečia faktas, kad jųdviejų gimimo data ir kraujo grupė yra vienodos, o DNR tyrimas patvirtina, kad paslaptingoji antrininkė yra jos dvynė sesuo.

Šios mįslingos žmogžudystės tyrimas padeda atskleisti kitų, vis šiurpesnių nusikaltimų virtinę ir driekiasi į praeitį. O siekdama išsiaiškinti painią tiesą apie save ir tapdama šios niūrios istorijos dalyve, Mora pirmiausiai privalo susirasti savo tikrąją motiną, kurios niekada nepažinojo.

Deja, realybė ir ta tiesa yra daug žiauresnė, nei ji norėtų ar galėtų pripažinti.

Kas pagaliau iš tiesų yra daktarė Mora Ailz?
Savo bauginančiame romane Tessė Gerritsen nyra į gilų žmogžudysčių ir manijos šulinį ir sukuria beveik apčiuopiamą įtampos ir nežinios atmosferą, galop ūmiai atskleisdama ir pritrenkiančią, ir nelauktą atomazgą.

Mano komentaras:

Šią knygą tikrai negalėčiau pavadinti geriausiu Tessos darbu. Pradžia nesuintrigavo, buvau praradusi susidomėjimą, bet perkopus vidurį pradėjo žymiai įdomėti ir užsikabinusi greitai pabaigiau skaityti. Kaip visada begalo įdomu sekti Moros ir Rikoli asmeninio gyvenimo vingius. Jaučiuosi pasikrovusi naujų medicininiu terminų, taip kad nors ir paprastas detektyvas, bet žinių bagažą papildo (kaip ir visos Tess knygos).

Ar skaitėte šią knygą? Ar patiko? Lauksiu jūsų komentarų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą