2015 m. balandžio 13 d., pirmadienis

Sonia Rossi Studentė prostitutė. Neišgalvota Sonjos Rosi istorija

Autorius:Sonia Rossi
Pavadinimas:Studentė prostitutė. Neišgalvota Sonjos Rosi istorija
Išleidimo metai: 2012 
Puslapiai:232p
Leidykla:Alma Littera
Lentynoje: Taip

Mano vertinimas 4/5 
 (1-nepabaigiau skaityti; 2- pabaigiau, bet nepatiko; 3-normali knyga; 4-patiko, rekomenduočiau; 5-Žiauriai patiko!!!)  

Aprašymas: 

Studentės, dirbančios prostitute, išpažintis
Berlyne gyvenančiai Sonjai Rosi vos per dvidešimt. Ji studijuoja matematiką, mėgsta linksmintis, išteka ir susilaukia sūnelio. Regis, niekuo neišsiskiriantis gyvenimas. Bet iš Italijos kilusi studentė turi neįprastą darbą: pragyvenimui užsidirba kaip prostitutė.
Iš pradžių Sonja nusirenginėjo erotinių vaizdo pokalbių kambariuose, paskui ėmėsi erotinių masažų ir galiausiai įsidarbino viešnamyje prostitute...
Kaip paprastutė studentė pateko į raudonųjų žibintų verslą? Ką jaučia tos, kurios pirmą kartą atsiduoda klientui už pinigus? Kokia jų kasdienybė ir santykiai su klientais bei kolegėmis? Kaip apskritai įmanoma suderinti įprastą gyvenimą ir savo kūno pardavinėjimą vis kitiems vyrams?

„Tenorėjau papasakoti, kaip viskas yra iš tikrųjų. Ne visos kekšės verčiamos tuo užsiimti, daugelis šį užsiėmimą pasirenka pačios. O kartais šis darbas net teikia malonumą.“ Sonja Rosi rašo apie save be savigailos, atvirai, taikliai ir nepaprastai sąmojingai.

Mano komentaras:

Knygą perskaičiau per dieną, kas dažniausiai nebudinga autobiografijoms ar prisiminimams, istorija labai labai įtraukianti. Paprastai ir atvirai pasakojama studentės istorija, keliai ir klystkeliai kuriuos turėjo pasirinkti ir kaip žingsnis po žingsio tapo prostitute. Įdomiausiai buvo skaityti apie jos reakcija, kaip ji susitaiko su tokia situacija. 
Skaitant nebuvo nei momento kai būčiau smerkusi ją dėl "profesijos", labiausiai erzino, jos vyras, ir kaip ji nesuprato ar nenorėjo suprasti, kad visas jos gyvenimas galėjo būti kitoks jeigu ne jis. Ir labiausiai ko laukiau šioje istorijoje, kaip pasikeis/jei pasikeis jų santykiai.

Ar skaitėte šią knygą? Ar patiko? Lauksiu jūsų komentarų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą