2015 m. balandžio 8 d., trečiadienis

Alyson Noel Nakties žvaigždė

Autorius:Alyson Noel
Pavadinimas:Nakties žvaigždė
ENG pavadinimas:Night Star En
Išleidimo metai: 2012
Puslapiai:280p
Serija: 5 Nemirtingieji dalis
Leidykla:Alma litera
Lentynoje: PDF eng
   
Mano vertinimas 3.5/5
(1-nepabaigiau skaityti; 2- pabaigiau, bet nepatiko; 3-normali knyga; 4-patiko, rekomenduočiau; 5-Žiauriai patiko!!!)  

Aprašymas:

Heivna užsispyrusi kaltina Evę dėl savo mylimojo Romano mirties. Evės įtikinėjimai, kad tai nutiko netyčia, lieka neišgirsti. Heivna pasiryžusi nužudyti Evę, baisiai atkeršyti Deimenui ir Džudui. Pirmiausia ji siekia supriešinti Evę su Deimenu ir tam pasitelkia slaptą ginklą.
Viename iš ankstesnių Evės įsikūnijimų slypi šiurpi Deimeno paslaptis. Siaubinga praeitis taip sukrečia Evę, kad ji net ima dvejoti – galbūt likimo jai skirta būti ne su Deimenu, o su Džudu? Kankinama abejonių, ar Deimenas tikrai yra jos sielos puselė, mergina susigrumia su buvusia geriausia drauge, trokštančia pražudyti visus jos mylimus žmones.
Norint nugalėti grėsmingą priešininkę, Evei teks pasitelkti galias, kurių nė neįtarė turinti. Tačiau jai neduoda ramybės mintis, ar ji turi teisę pasiųsti Heivną į amžiną tuštumą, į Prieblandos šalį?

Mano komentaras: 

Pagaliau pirmas žingsnis link duoto sau pažado ištesėjimo- noriu pabaigti skaityti visas serijines knygas. Visiškai atsitiktai pasirinkau "Nemirtingieji" 5dalį. Pradėjus skaityti, buvo sunku susigaudyti kas vyksta, nes tikriausiai 4dalį skaičiau prieš porą metų. Atmintis greit grįžo, taigi įsitraukiau ir smagiai praleidau laiką. Vietomis net atsiplėšt negalėjau. Tačiau dideliu noru perskaityti paskutiniąją dalį nedegu. Kažkaip ir pačiai keista, nes skaičiau su dideliu noru, o dabar net nežinau... Akys krypsta atgal į detektyvus. Taigi arba aš iššaugau iš fantasy ar tiesiog ši serija nėra iš tų geriausiųjų. 
Patiko dar tai, kad palyginus nedaug banališkumo, lėkštumo ir seilėjimosi dėl meilės. Aišku, pati serija meilės istorija, bet visvien palyginus viskas gerai!

Ar skaitėte šią knygą? Ar patiko? Lauksiu jūsų komentarų!

3 komentarai:

  1. Aš perskaičiau visas 6 knygas, visos man labai patiko, tik manau visa istorija yra perdaug ištempta ir dažnai kartojasi tie patys faktai.... :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dar neskaičiau ,bet rušiuosi perskaityti

    AtsakytiPanaikinti