2015 m. balandžio 5 d., sekmadienis

Prieš ištariant sudie

Autorius:Mary Higgins Clark
Pavadinimas:Prieš ištariant sudie
ENG pavadinimas: Before I say goodbye
Išleidimo metai:2014 
Puslapiai:320p
Leidykla:Alma Littera
Lentynoje: Taip

Mano vertinimas 3/5
(1-nepabaigiau skaityti; 2- pabaigiau, bet nepatiko; 3-normali knyga; 4-patiko, rekomenduočiau; 5-Žiauriai patiko!!!)


 Aprašymas:  

Architektas Adamas Kolifas, sumanęs didelį ir nepaprastai pelningą statybų projektą, verslo plano detales su partneriais nusprendžia aptarti prabangioje jachtoje. Bet vos išplaukus, jachtoje nugriaudėja sprogimas.
Ši nelaimė stipriai sukrečia Adamo žmoną Nelę. Prislėgta netekties, ji išgyvena ir didelę kaltę, nes nelaimės rytą rimtai susipyko su vyru ir palinkėjo jam negrįžti namo. Matydama Nelės sielvartą, moters teta pataria susitikti su ekstrasense, kuri sakosi galinti padėti susisiekti su Adamo vėle. Manydama, kad seansai padės išpirkti kaltę ir išsiaiškinti tikrąsias vyro žūties aplinkybes, Nelė sutinka.
Tačiau tai, kas nutinka seansų metu, pažeria daugiau klausimų negu atsakymų.
Padedama to, iš kurio pagalbos sulaukti tikėjosi mažiausiai, Nelė pradeda tyrimą. Tačiau moteris nė nenujaučia, kokias paslaptis išjudino ir koks pavojus jai iškilo...

Mano komentaras:

 Kaip visada puikus ir įtraukiantis detektyvas. Šį kartą bandžiau įjungti smegenis ir prisimenant autorės rašymo stilių atspėti kuris ištiesų yra kaltininkas. Balas autorės naudai, nes man nepavyko. Nors ir tikrasis kaltininkas ir buvo mano saraše, prieš jį buvo gal trys kiti įtariamieji.
Detektyvas tiesiog smagiam paskaitymui, esu įsitikinusi, kad po kelių mėnesių negalėsiu atsiminti apie ką buvo. 

Ar skaitėte šią knygą? Ar patiko? Lauksiu jūsų komentarų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą