2015 m. sausio 21 d., trečiadienis

Mary Higgins Clark Aš eisiu viena

Autorius:Mary Higgins Clark
Pavadinimas:Aš eisiu viena
ENG pavadinimas: I'll walk alone
Išleidimo metai:2013 
Puslapiai:336p
Leidykla: Alma Littera
Lentynoje: Taip

Mano vertinimas 4/5
(1-nepabaigiau skaityti; 2- pabaigiau, bet nepatiko; 3-normali knyga; 4-patiko, rekomenduočiau; 5-Žiauriai patiko!!!)
Aprašymas: 

Neslūgstančios įtampos ir nenuspėjamų posūkių kupinas provokuojantis ir įtraukiantis Mary Higgins Clark romanas, kuriame meistriškai supintos tapatybės vagystės, keršto ir žmogžudystės siužetinės linijos.“ - Booklist

Talentinga interjero dizainerė Aleksandra (Zana) Morland vis dar gyvena viltimi susigrąžinti sūnelį, kuris prieš dvejus metus paslaptingai pradingo iš Niujorko Centrinio parko. Mažojo Metju penktojo gimtadienio dieną Aleksandra sulaukia netikėtos žinios – kažkas atsiskaito jos kredito kortelėmis ir naudojasi jos banko sąskaitomis. Negana to, tą pačią dieną spaudoje pasirodo nuotraukos, kuriose – nenuginčijami įrodymai, kad berniuką pagrobė... ji pati.

Persekiojama žurnalistų, tardoma sūnaus dingimo bylą tiriančių detektyvų, užgauliojama tiek tūžtančio buvusio vyro, tiek keršto trokštančio buvusio viršininko, Aleksandra pasiryžta sužinoti, kas ir kodėl bando ją sužlugdyti.

Tačiau ji nė neįtaria, kad kiekvienas žingsnis artinantis prie tiesos kelia vis didesnę grėsmę jos pačios ir mylimų žmonių gyvybei...

Mano komentaras: 


Kolkas pats geriausias mano skaitytas šios autorės detektyvas! Negalėjau atsiplėšti. Meistriškai sukurpta istorija. Buvo keista, kad nuo pirmųjų skyrių atskleidžiama, kad berniukas gyvas, ir vis svarsciau kaip atrodytu viskas, jei šioje vietoje niekas nebūtų aišku. Tačiau manau, kad būtent tai ir kėlė daugiausiai emocijų. Vis pergyvenau dėl Zanos, vis spėliojau, kas pirmas ir kada suvoks, kad kažkas ne taip. O pati pabaiga privertė išspausti ašarą.

Ar skaitėte šią knygą? Ar patiko? Lauksiu jūsų komentarų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą