2014 m. gruodžio 28 d., sekmadienis

Tess Gerritsen Chirurgas

Autorius: Tess Gerritsen
Pavadinimas:Chirurgas
ENG pavadinimas: The Surgeon
Išleidimo metai:2008 
Puslapiai:336psl
Serija: Rizoli ir Ailz 1-oji knygaLeidykla: Jotema
Lentynoje: Taip 

Mano vertinimas 5/5
(1-nepabaigiau skaityti; 2- pabaigiau, bet nepatiko; 3-normali knyga; 4-patiko, rekomenduočiau; 5-Žiauriai patiko!!!)

Aprašymas: 

Bostone laisvėje siautėja žudikas, kurio taikinys – vienišos moterys. Kai detektyvas Tomas Muras ir jo partnerė Džeinė Ricoli pradeda tyrimą, jie sužino pritrenkiantį faktą. Su šiomis žmogžudystėmis tampriai susijusi Katerina Kordel, graži medikė su paslaptinga praeitimi.

Prieš du metus ją kėsinosi nužudyti, tačiau ji nušovė savo užpuoliką. Dabar į ją nusitaiko šis naujasis žudikas, kuris, atrodo, žino visą jos praeitį, jos darbą Piligrimų medicinos centre ir kur ji gyvena. Tas vyras, kurį ji manė nužudžiusi, regis, vėl jos tyko, ir šį kartą jis tiksliai žino, kur ją rasti...


Mano komentaras: 

Tai pirmoji skaityta šios autorės knyga. Nors "Chirurgas" lentynoje pragulėje kokius trejus metus, niekaip neprisiruošiau pries jos prisėsti. Bet vis dažniau internete susidurdavau su šios autorės knygomis ir atsiliepimais, kai nutariau jog laikas ir man su ja susipažinti. Knyga skaitosi labai lengvai, labai greitai įtraukia. Praskaičiau puse nakties vis su mintim,kad dar vienas puslapis ir viskas, einu miegot. Labai patiko, kad vis būdavo įdėtos "chirurgo" mintys, taip leisdavo kartais pasijusti vienu žingsniu priekyje už detektyvus.
Pats romanas man šiek tiek priminė CSI serialus, kuriuos labai  mėgstu. Labai daug dėtalių apie patį tyrimą, daug medicininių terminų, kas mane sužavėjo, nes detalės leido dar labiau įsitraukti.

Parsisiųsti

Ar skaitėte šią knygą? Ar patiko? Lauksiu jūsų komentarų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą