2014 m. gruodžio 27 d., šeštadienis

Diana Gabaldon Svetimšalė: Rudens būgnai. 8 knygą.

Diana Gabaldon
Svetimšalė: Rudens būgnai 8 knyga
2014 592psl



Aštuntoji serijos „Svetimšalė“ knyga, aistros ir nuotykių kupinos meilės istorijos, peršokančios du šimtmečius, tęsinys.

Grįžusi į XVIII amžių, Klerė vėl sutinka mylimąjį, kurį manė žuvus mūšyje. Patyrę daugybę nuotykių ir įveikę gausybę pavojų, mylimieji atsiduria Amerikoje. Juodu ir Džeimio sūnėnas bando įsikurti atkampioje Šiaurės Karolinos vietovėje, o XX amžiuje likusi jų dukra Briana sužino apie jiems gresiantį mirtiną pavojų. Rizikuodama savo pačios laime, Briana nusprendžia patekti į XVIII amžių...


Svetimšalė.... viena iš nuostabiausių knygų. Taip nuostabu panirti i 18 amžiaus keistenybes, sekti žmonių likimą. Meistriškai parašytas romanas, kuris leidžiai panirti į jį ir gyventi kartu su mylimais herojais. Baigusi skaityti, buvau liūdna ir nusivylusi, nes autorės puslapyje perskaičiau kad sekančia knygą rašys, bet dar ne greitai. Pradėjau skaityti kitą knyga, bet svetimšalė niekaip neišėjo iš galvos. Ir tada šovė į galvą klausimas, o kodėl šitaip neatitinka dalių pavadinimai su angliškais. Ir tada gavau geriausią kalėdinę dovaną!!! Pasirodo, kad Lietuvoje vienas romanas padalintas į dvi dalis, bet originalios knygos NE! O tai reiškia, kad šita knyga yra tiktais 4. Aš turiu dar 4 knygas kurias galėsiu skaityti!!! Palinkėkit man sėkmės, nes angliškai jas skaityti bus tikras iššūkis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą